Mentor Støvler

Mentor støvler er godt dansk design når det er bedst. Enkle rene linjer i en stil som indbyder til enten det klassiske look, eller et mere rock'n roll look. I denne artikel vil du kunne læse om hvor du kan købe Mentor støvler online til billigste priser. Jeg guider dig igennem alt det vigtige inden for Mentor støvler, så du bliver klædt på til at træffe det rigtige valg når du skal "klikke køb".


Mentor støvle modeller

Mentor skelner mellem 3 støvle modeller:
  • Mentor vinter støvler (Nordic winter boot) 30 cm høje støvler med lav hæl. Støvlerne er lavet i blødt og fint ruskind. Ydersålen er lavet i gummi. Ingen kunstige materialer. Fås kun til kvinder.
  • Mentor ankelstøvler Lave støvler (ca. 15-20 cm høje). Fås både med lav og høj hæl. Oftest designet som smarte modestøvler i læder eller ruskind, med det mere rå "biker look" for øje. Fås både til mænd og kvinder.
  • Mentor wedges Lave støvler hvor sål og en høj hæl går ud i et. Fås kun til kvinder. Laves i læder eller blødt ruskind.

Her er nogle eksempler på populære mentor støvler:
  • Backzip boot
  • Lace Zip Boot
  • Riding Biker boot
  • Chelsea ankel boot
  • Gravados cognac wedge sandal

 

Hvorfor købe Mentor støvler

Ud over at Mentor støvler er et nyere dansk brand, som jo altid er godt at støtte, så er Mentor støvler altid lavet i rigtig god kvalitet og aldrig med kunstmaterialer. Kun naturlige materialer som læder, skind og naturgummi m.fl er brugt. Kvaliteten og de naturlige materialer har Mentor da også gjort til deres varemærke.

 

Ulempen ved Mentor støvler

Pga. kvaliteten og materialerne samt det faktum at Mentor's stil og designs er smukke og med mange fine detaljer, så er deres støvler da heller ikke i den billige ende. Så hvad koster de egentlig...

 

Priserne på Mentor støvler

Afhængig af hvilken Mentor støvle model du vælger, så vil prisen svinge. Deres vinterstøvler er billigst fundet til 1.499 kr. i webshop. Mentor wedges er de mest kostbare. Dem har jeg fundet billigst til 1.799 kr i webshop. Deres ankelstøvler kan til gengæld fås ned til 1.339 kr.


Her køber du de billigste Mentor støvler online

Hvis du ønsker at se og prøve modellerne inden du køber, f.eks online i en webbutik, så har Mentor en officiel fysisk butik i Århus på addressen Guldsmedgade 1, 8000 Århus. Hvis du ikke lige bor i nærheden af Århus, kan Mentor støvler også findes i mange af landets større skobutikker. Køb Mentor støvler online i en webbutik. Dette er mit råd til dig, da du kan spare en del på disse i forvejen kostbare støvler. De webbutikker hvor jeg har fundet de bedste tilbud otg største udvalg er følgende:
  • www.Brandos.dk Har et "okay" udvalg af Mentor støvler. De forhandler alle 3 typer af Mentor støvler. Gratis fragt og returnering tilbydes på alle deres Mentor støvle modeller. Stor og anerkendt sko webbutik med god og hurtig betjening. Anbefales.
  • www.Heppo.dk Tilbyder et noget mindre udvalg, men har til gengæld de billigste priser. Sælger ikke Mentor Wedges. Gratis leveringer og returneringer også her. Som ekstra plus tilbyder de prisgaranti på deres produkter. Det betyder du altid får prisen matchet hvis du finder dem billigere i en anden butik. Velrenomeret webshop med mange skomærker. Mulighed for afbetalingsordning. Fin kundeservice.
 

Sådan vedligeholder du dine nye Mentor Støvler

Da en Mentor støvle er lavet i ægte læder/skin og kun i naturlige materialer, kræver det at de vedligeholdes regelmæssigt for at beholde deres smukke ydre og vitalitet.

Brug altid skocreme med kun lidt terpentin i til læderstøvler. Sørg altid for at matche farven på støvlen og skocremen imellem. Dette er vigtigt for at de ikke skal se grimme ud efter en omgang skopudsning.

Til Mentor skind- og ruskind støvler bruges impregnering. Det nemmeste her at bruge en spray impregnering. impregnér dine støvler ca. hver 14 dag afhængig af vejret.

 

Har du et tip?

Hvis du har et godt tip til Mentor støvler eller hvor man kan finde et godt tilbud på dem, så skriv meget gerne en kommentar nedenfor.