Mentor SkoMentor sko er et ægte dansk skomærke som er med på moden. Det står for kvalitet og elegance blandet med et rigtigt fedt råt look, som kan få en grønskolling til at ligne en hardcore gangster.

I denne artikel vil jeg fortælle om Mentor sko, hvad du skal være opmærksom på når du vælger Mentor sko model, samt hvor du finder dem på nettet til de absolut billigste priser.
Se det som en køberguide fra mig til dig. :-)

 

Historien om Mentor sko

Bag sko branded mentor sko står en innovativ mand med sans for mode og elegance. Skaberen af Mentor skoen er danskeren Roald Nore, som på fornemste vis, gennem de sidste snart 12 år (siden 1999), har gjort Mentor sko til et godt solidt dansk sko brand, med rødder i kvalitet og enkelt dansk design tradition.

 

Hvilke slags Mentor sko kan du få?

Kort fortalt er Mentors absolutte hovedformål, at lave lækre modesko i læder til både mænd og kvinder. Der findes mange forskellige modeller, men generelt laver de disse sko:

  • Mentor Sneakers
  • Mentor Vans
  • Mentor Klassiske sko
  • Mentor Støvler
  • Mentor Sandaler
  • Mentor Ballerina
  • Mentor Wedges
  • Mentor Stilletter
  • M.fl

 

Hvorfor vælge Mentor sko?

Når du køber et par Mentor sko får du et par gode gedigne kvalitets sko, som kan holde i flere år hvis du passer på dem. Du tænker måske at de vil gå af mode om et par sæssoner, men netop Mentors tidsløse skandinaviske og enkle designs, gør f.eks at du uden problemer kan købe en model fra sidste årog stadig have en sko som også i dag ser super chick og smart ud. Og så støtter du jo samtidig en dansk virksomhed ved at købe disse danske sko.

 

Ulemper ved Mentor sko

Som sådan er der ingen ulemper ved Mentor sko, da de som sagt står får lædersko i høj kvalitet. At de er lavet i læder, er så til gengæld måske netop deres "svaghed", da de kræver at blive holdt ved lige, gjort rene af og til, og få noget sko pudsecreme m.m. Hvis du ikke holder dem ved lige, vil de inden længe blive grimme at se på og evt. også få revner eller blive utætte. Afhængig af hvad du er villig til at give for at par gode sko, kan prisen også være en ulempe...

 

Hvad koster Mentor sko?

Vi snakker om et "HOT" dansk skobrand som leverer sko og støvler af høj kvalitet i et tidsløst design. Samtidig er materialerne (læder og skind) ikke de billigste at bruge i fremstillings processen. Det betyder også at prisen er derefter. Du vil kunne finde Mentor sko i prisklassen fra ca. 900 - 1.700 kr. Dette er når de ikke er på tilbud eller udsalg. Hvis de til gengæld er på udsalg eller tilbud, vil du kunne finde nogle af modellerne ned til ca. 500 kr. Så spørgsmålet er nu, hvor finder du de billigste Mentor sko?

 

Hvor finder du Mentor sko billigst?

Jeg har søgt land ogt rige rundt for at finde de bedste tilbud, samt butikker med det største udvalg af Mentor sko. I udlandet er salget af Mentor sko meget begrænset. Jeg går derfor ikke ud fra at firmaet satser internationalt endnu. I Danmark kan du handle i Mentor's offiicelle fysiske butik i Århus. Her finder du Mentor's officielle skobutik i Århus: Guldsmedgade 1 8000 Århus Danmark Tlf. 86121373 Eller også kan du gå på nettet ,og i ro og mag handle trygt via de følgende webbutikker, som jeg har fundet absolut billigst og mest pålidelige at handle på. Her køber du Mentor sko på nettet:www.Brandos.dk Har p.t et udvalg på 45 Mentor sko til mænd og kvinder. Billigste Mentor sko er til 799 kr. Du får gratis fragt og returret på alle deres Mentor sko modeller. Stor og anerkendt sko webbutik med god og hurtig betjening, som jeg gerne anbefaler.
www.Heppo.dk Har p.t udvalg på 27 modeller. Mindre udvalg, men tilbyder til gengæld de billigste priser. Billigste Mentor sko på tilbud koster 519 kr. Også her får du gratis levering og returnering. Som et ekstra plus har de prisgaranti på deres produkter. Også veletableret webbutik med mange mærker. Mulighed for afbetalings ordning. God kundeservice.Vedligeholdelse af Mentor sko

For at vedligeholde lædersko eller skindsko generelt, er det en god idé altid lige at gøre dem lidt rene med en børste hvis man har været ude i regn, sne eller meget støv. Det vil gøre at der ikke sætter sig skidt fast, som i længden kan føre til utætte sko og støvler. Udover dette, bør du også imprægnere dine lædersko af og til. Det optimale vil være hver 14 dag, alt efter vejret. Imprægnering beskytter mod fugt og snavs og holder dine læder- og skindsko friske. Næste trin er at give dine lædersko en skocreme, som er i samme nuance som dine lædersko. Et lille fif, er ikke at bruge en skocreme som indeholder for meget terpentin, da terpentinen opløser lædderets farve i længden. Hvis du følger disse enkle råd, vil du kunne beholde dine Mentor sko friske, flotte og vandtætte i flere år fremover.


Snak med mig!

Hvis du har en kommentar eller et tip til billige Mentor sko, er du meget velkommen til at bruge kommentarfeltet nedenfor, og skrive din kommentar til mig og andre som besøger siden. Glæder mig til at høre om dine oplevelser med Mentor sko!